Επαγγελματική ευκαιρία με τη Yves Rocher

Τι θα λέγατε για περισσότερη ελευθερία στον τρόπο που εργάζεστε, τον τρόπο που επικοινωνείτε, που κινείστε επαγγελματικά;

Ελευθερία στον τρόπο που εργάζεστε

Τι θα λέγατε για περισσότερη ελευθερία στον τρόπο που εργάζεστε, τον τρόπο που επικοινωνείτε, που κινείστε επαγγελματικά; Πόσο ελεύθεροι θα νιώθατε μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, το οποίο θα σας έδινε την δυνατότητα να αναπτυχθείτε, αλλά και να έχετε τον προσωπικό χρόνο που θέλετε;

Στην Ελλάδα, η Yves Rocher έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό σύστημα άμεσης επικοινωνίας με τις πελάτισσές της δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να λαμβάνουν δωρεάν προτάσεις περιποίησης από συμβούλους ομορφιάς και ταυτόχρονα να παραλαμβάνουν τα προϊόντα μας στην πόρτα του σπιτιού τους εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Δουλέψτε μαζί μας

Αν το άμεσο εισόδημα είναι αυτό που χρειάζεστε... Αν σας ενδιαφέρει η προοπτική εξέλιξης...

Αν η επιχειρηματική ευκαιρία σας ενθουσιάζει...

…τότε είμαστε εδώ για να σας ανοίξουμε τις πόρτες σε έναν υπέροχο κόσμο που θα σας προσφέρει χρήματα, αναγνώριση, ταξίδια!

Από την πρώτη κιόλας παραγγελία ενός μόνο προϊόντος, με την εγγραφή σας στην εταιρεία, έχετε την δυνατότητα να τα προμηθεύεστε με έκπτωση από 25% έως 30% στις τιμές καταλόγου!

Θέλετε ένα ακόμα βήμα παραπέρα; Να ξεκινήσετε να προτείνετε τα προϊόντα σε άλλους;

Γιατί να γίνετε μέλος;
Με ενδιαφέρει

Γίνετε αφεντικό του εαυτού σας!

Ως Σύμβουλοι Ομορφιάς (Beauty Experts) της Yves Rocher, μπορείτε να ξεκινήσετε μία καριέρα αποκτώντας την oικονομική ανεξαρτησία και την επαγγελματική αναγνώριση που ονειρεύεστε, χωρίς δεσμεύσεις και προϋποθέσεις.

Για όσες από εσάς γοητεύει ο χώρος των καλλυντικών, η Yves Rocher σας δίνει την ευκαιρία μιας επιτυχημένης καριέρας από το σπίτι, είτε θέλετε απλώς να ενισχύσετε το εισόδημα σας, είτε να ασχοληθείτε συστηματικά με την προώθηση των καλλυντικών. Έτσι μπορείτε και εσείς να πραγματοποιήσετε μια επιτυχημένη καριέρα χωρίς κεφάλαια, ωράριο ή άλλες δεσμεύσεις. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας!

Αντριάνα Α.Software Engineer
Τα προϊόντα είναι εξαιρετικά και μοναδικά! Έχουν υπέροχη υφή και τέλεια αφομοίωση! Και, φυσικά, πάνω από όλα είναι βιολογικά. Ήταν τέλεια επιλογή για μένα, μιας και έχω ευαίσθητη επιδερμίδα! Έγινα μέλος και τα αγοράζω εδώ και πολλά χρόνια σε απίστευτες τιμές (α! και σε κάθε παραγγελία λαμβάνω και ένα δωράκι!)
Ευτυχία Χ.Δικηγόρος
Αν αποφασίσεις να δουλέψεις ως Σύμβουλος Ομορφιάς, δεν μπορείς παρά να πετύχεις. Στην Yves Rocher έχω πλήρη ελευθερία. Μπορώ να ορίζω εγώ την ζωή μου και να αγγίζω ένα-ένα τα όνειρά μου! Είναι σίγουρα μια ιδανική επαγγελματική ευκαιρία, που συνδυάζει οικογένεια, παιδιά και επαγγελματικές επιτυχίες.